Pengamen Jalanan (Street Singer) GTA San Andreas Mod
2382 user online
Mod Database
Latest Mods
Featured Mods
File Upload
Tutorials
FAQ
Search
 

Information
Title: Pengamen Jalanan (Street Singer)
(Download)
Category: /Mods/CLEO Modifications

Author: Naufal Irfan
Website

Date: 09.04.2014 | 4446 Downloads
Filesize: 1.939 MB

Rating:
9.19 based on 58 votes

this mod make some singer & dancer spawned at street (pengamen) also make sound if we near the singer

v1.01 change song to Pujiono - Manisnya Negriku

Author : Naufal Irfan
Guitar : VoidioV
Download
Advertising
Favorites
Here you can add this modification to your personal favorites.
Advertising
Screenshots
Pengamen Jalanan (Street Singer)

Pengamen Jalanan (Street Singer) Pengamen Jalanan (Street Singer) Pengamen Jalanan (Street Singer)
Videos
Add new
Video.


Comments | 8 posts so far
Your Name/Nick:


Your Message:



Attention:
You need to be registered and signed in to post comments!
Rihan
"Vic"
Vic
Comments: 4
31.07.2014, 16:35

Gan ini gue kasih Saran COba pas kita dekatin ada pilihan mau kasih 1$ 50$ 100$ 1000$ kalau 1 nanti di subtitle nya mereka tulis makasih bang 50 makasih banyak bang 100 allhamdulilah makasih bang kalo 1000 mereka bilang Allhamdulilah makasih banyak bang semoga perjalanan abang selamat terima kasih banyak bang
Marevick43
"Gangster"
Gangster
Comments: 55
19.04.2014, 12:51

Keren gan :-)
Lanjutkan!!!
naufalirfan
"Gangster"
Gangster
Comments: 48
16.04.2014, 17:49

i use ENB, iPrend ENB Series
hmm, maybe i will try later, nice suggestion
chandraciko
"Assassin"
Assassin
Comments: 100
16.04.2014, 12:46

itu cuman ada di idlewood?kalo bisa tambahin di setiap lampu merah tertentu gan,kayak lampu merah di depan SF Airport,terus di Pershing Square biar lebih keren gitu

btw itu gambar gtanya bagus caranya gimana?
KelvinxXx
"Boss"
Boss
Comments: 203
11.04.2014, 06:27

greget amat nih mod :D
Henk
"Assassin"
Assassin
Comments: 118
10.04.2014, 21:07

Lol! Gives it a bit of an Indonesian atmosphere 10 stars from me
TheMariusz700
"Gangster"
Gangster
Comments: 54
10.04.2014, 14:37

Ooo, very nice mod :D
Jaseykev
"Rouge"
Rouge
Comments: 20
10.04.2014, 03:41

Hahahah gila lo ndro , gua ganti musiknya jadi metal!