1359 user online
Mod DB
Latest Mods
Featured Mods
Upload
Videos
Tutorials
FAQ
Search
 

Information

GTA:SA Mods: CLEO Modifications

Pengamen Jalanan (Street Singer)


Author: Naufal Irfan
Website
Date: 09.04.2014 | 5269 Downloads
Filesize: 1.939 MB

Rating:
9.19 based on 58 votes

this mod make some singer & dancer spawned at street (pengamen) also make sound if we near the singer

v1.01 change song to Pujiono - Manisnya Negriku

Author : Naufal Irfan
Guitar : VoidioV
Download
Advertising
Favorites
Here you can add this modification to your personal favorites.
Advertising
Report
Are you the owner of this mod? If someone has stolen your work, you can make a request for removing this mod.
Screenshots
Pengamen Jalanan (Street Singer)

Pengamen Jalanan (Street Singer) Pengamen Jalanan (Street Singer) Pengamen Jalanan (Street Singer)

Videos
Add new
Video.


Comments | 8 posts so far
Your Name/Nick:


Your Message:


Smileys:



Attention:
You need to be registered and signed in to post comments!
31.07.2014, 16:35

Gan ini gue kasih Saran COba pas kita dekatin ada pilihan mau kasih 1$ 50$ 100$ 1000$ kalau 1 nanti di subtitle nya mereka tulis makasih bang 50 makasih banyak bang 100 allhamdulilah makasih bang kalo 1000 mereka bilang Allhamdulilah makasih banyak bang semoga perjalanan abang selamat terima kasih banyak bang
Quote |
(0 likes)
Marevick43
"Gangster"
Gangster
Comments: 55
Profile
Private Message
19.04.2014, 12:51

Keren gan :-)
Lanjutkan!!!
Quote |
(0 likes)
naufalirfan
"Gangster"
Gangster
Comments: 49
Profile
Private Message
16.04.2014, 17:49

i use ENB, iPrend ENB Series
hmm, maybe i will try later, nice suggestion
Quote |
(0 likes)
chandraciko
"Assassin"
Assassin
Comments: 114
Profile
Private Message
16.04.2014, 12:46

itu cuman ada di idlewood?kalo bisa tambahin di setiap lampu merah tertentu gan,kayak lampu merah di depan SF Airport,terus di Pershing Square biar lebih keren gitu

btw itu gambar gtanya bagus caranya gimana?
Quote |
(0 likes)
11.04.2014, 06:27

greget amat nih mod :D
Quote |
(0 likes)
Henk id
"Godfather"
Godfather
Comments: 273
Profile
Private Message
10.04.2014, 21:07

Lol! Gives it a bit of an Indonesian atmosphere 10 stars from me
Quote |
(0 likes)
10.04.2014, 14:37

Ooo, very nice mod :D
Quote |
(0 likes)
Jaseykev
"Rouge"
Rouge
Comments: 20
Profile
Private Message
10.04.2014, 03:41

Hahahah gila lo ndro , gua ganti musiknya jadi metal!
Quote |
(0 likes)