GTA V Icons for Android GTA San Andreas Mod
1530 user online
Mod Database
Latest Mods
Featured Mods
File Upload
Tutorials
FAQ
Search
 

Information
Title: GTA V Icons for Android
(Download)
Category: /Mods/Mods for GTA SA Mobile

Author: homersimpsons

Date: 08.07.2014 | 2331 Downloads
Filesize: 7.563 MB

Rating:
9.42 based on 36 votes

read the readme.txt for installation!!!

now this mod can work without using pc just follow the instruction

enjoy it :D
Download
Advertising
Favorites
Here you can add this modification to your personal favorites.
Advertising
Report
Are you the owner of this mod? If someone has stolen your work, you can make a request for removing this mod.
Screenshots
GTA V Icons for Android

GTA V Icons for Android GTA V Icons for Android
Videos
Add new
Video.


Comments | 39 posts so far
Your Name/Nick:


Your Message:



Attention:
You need to be registered and signed in to post comments!
akash babu
"Godfather"
Godfather
Comments: 228
18.12.2014, 12:54

10/10
homersimpsons
"Rouge"
Rouge
Comments: 38
16.07.2014, 21:14

hahaha iya gan gua usahain
avian
"Bounty Hunter"
Bounty Hunter
Comments: 82
16.07.2014, 04:53

gan, bisa upload mod niko bellic gak?yang otomatis,cuma tinggal replace file "player"(bukan yang manual mesti pake txdfuc*er.soalnya kebanyakan maunya otomatis kaya saya.hehehe..soalnya gue gak ada komputer)
homersimpsons
"Rouge"
Rouge
Comments: 38
15.07.2014, 19:42

sama" gan
avian
"Bounty Hunter"
Bounty Hunter
Comments: 82
15.07.2014, 18:55

makasih ya gan. udah diperbaiki.gw vote 10 bintang deh karna dah perbaiki..
homersimpsons
"Rouge"
Rouge
Comments: 38
14.07.2014, 20:39

you too
NAK
"Bounty Hunter"
Bounty Hunter
Comments: 81
14.07.2014, 17:24

All the "txd" folder is sufficient. Thanks! I added one more star because you followed my advice (9 instead of 8).
homersimpsons
"Rouge"
Rouge
Comments: 38
13.07.2014, 17:45

sori gan gua lupa masukin file txdnya gua edit dulu gan
homersimpsons
"Rouge"
Rouge
Comments: 38
13.07.2014, 16:14

kalo agan gak punya pc copy aja file txd ke (com.rockstargames.gtasa/files/texdb) yang make txdfucker abaikan aja gan itu buat orang yang pengen masukin iconnya secara manual.
makasih gan
homersimpsons
"Rouge"
Rouge
Comments: 38
13.07.2014, 16:14

kalo agan gak punya pc copy aja file txd ke (com.rockstargames.gtasa/files/texdb) yang make txdfucker abaikan aja gan itu buat orang yang pengen masukin iconnya secara manual.
makasih gan