2680 user online
Mod DB
Latest Mods
Featured Mods
Upload
Videos
Tutorials
FAQ
Search
 

Information

GTA:SA Mods: Mods for GTA SA Mobile

GTA V Icons for Android


Author: homersimpsons
Date: 08.07.2014 | 3386 Downloads
Filesize: 7.563 MB

Rating:
9.45 based on 38 votes

read the readme.txt for installation!!!

now this mod can work without using pc just follow the instruction

enjoy it :D
Download
Advertising
Favorites
Here you can add this modification to your personal favorites.
Advertising
Report
Are you the owner of this mod? If someone has stolen your work, you can make a request for removing this mod.
Screenshots
GTA V Icons for Android

GTA V Icons for Android GTA V Icons for Android

Videos
Add new
Video.


Comments | 41 posts so far
Your Name/Nick:


Your Message:


Smileys:



Attention:
You need to be registered and signed in to post comments!
16.02.2015, 18:01

Oh and your mod is cool too!
Quote |
(0 likes)
16.02.2015, 18:00

I like you Tron bike! 10/10 for the bike
Quote |
(0 likes)
akash babu pk
"King of GTA"
King of GTA
Comments: 1204
Profile
Private Message
18.12.2014, 12:54

10/10
Quote |
(0 likes)
16.07.2014, 21:14

hahaha iya gan gua usahain
Quote |
(0 likes)
avian
"Bounty Hunter"
Bounty Hunter
Comments: 86
Profile
Private Message
16.07.2014, 04:53

gan, bisa upload mod niko bellic gak?yang otomatis,cuma tinggal replace file "player"(bukan yang manual mesti pake txdfuc*er.soalnya kebanyakan maunya otomatis kaya saya.hehehe..soalnya gue gak ada komputer)
Quote |
(0 likes)
15.07.2014, 19:42

sama" gan
Quote |
(0 likes)
avian
"Bounty Hunter"
Bounty Hunter
Comments: 86
Profile
Private Message
15.07.2014, 18:55

makasih ya gan. udah diperbaiki.gw vote 10 bintang deh karna dah perbaiki..
Quote |
(0 likes)
14.07.2014, 20:39

you too
Quote |
(0 likes)
NAK
"Bounty Hunter"
Bounty Hunter
Comments: 87
Profile
Private Message
14.07.2014, 17:24

All the "txd" folder is sufficient. Thanks! I added one more star because you followed my advice (9 instead of 8).
Quote |
(0 likes)
13.07.2014, 17:45

sori gan gua lupa masukin file txdnya gua edit dulu gan
Quote |
(0 likes)
13.07.2014, 16:14

kalo agan gak punya pc copy aja file txd ke (com.rockstargames.gtasa/files/texdb) yang make txdfucker abaikan aja gan itu buat orang yang pengen masukin iconnya secara manual.
makasih gan
Quote |
(0 likes)
13.07.2014, 16:14

kalo agan gak punya pc copy aja file txd ke (com.rockstargames.gtasa/files/texdb) yang make txdfucker abaikan aja gan itu buat orang yang pengen masukin iconnya secara manual.
makasih gan
Quote |
(0 likes)
avian
"Bounty Hunter"
Bounty Hunter
Comments: 86
Profile
Private Message
13.07.2014, 15:02

gan bukannya bermaksud menyinggung,
tapi di instruksi di readme.txt katanya kalo mau pindahin file .png nya pake txdfuc*er.
trus di keterangan mod agan katanya bisa tanpa pake PC.
caranya gimana mindahin file .png nya tanpa PC? soalnya gak ada PC gan..
tolong dijawab ya..
Quote |
(0 likes)
13.07.2014, 00:05

okay thanks for your comment
Quote |
(0 likes)
NAK
"Bounty Hunter"
Bounty Hunter
Comments: 87
Profile
Private Message
12.07.2014, 19:57

good change, then!
Quote |
(0 likes)
12.07.2014, 18:18

i'm sorry you said "us"? just you complain in this post NAK
Quote |
(0 likes)
12.07.2014, 18:15

you happy?
Quote |
(0 likes)
12.07.2014, 18:14

be patient NAK i'm edit this mod so this mod will be done without pc
Quote |
(0 likes)
NAK
"Bounty Hunter"
Bounty Hunter
Comments: 87
Profile
Private Message
12.07.2014, 16:28

Speed Moter For Android mod, sorry!
Quote |
(0 likes)
NAK
"Bounty Hunter"
Bounty Hunter
Comments: 87
Profile
Private Message
12.07.2014, 16:28

Who should use txdfucker? you, not us! Then, you can publish! This must be done in the same way that the fff mod!
Quote |
(0 likes)