Advertising
Navigation
Information

GTA San Andreas Cars

:

Aro

Aro 240 Offroad Extreme


Autor: Andrei Bote, cristianburac
Webseite | Email
Datum: 01.01.2022
Downloads: 2485 | Statistiken
Dateigröße: 2.206 MB

Bewertung: Deaktiviert

Salut! Eu sunt Andrei sau mai bine zis Bote. Anul acesta a fost plin de lucruri uimitoare. Am reusit sa fac majoritatea lucrurilor care mi le-am propus si doresc ca in 2022 sa fac si mai multe! Asa ca, in momentul in care acest mod se va posta, impreuna cu celelalte 2 propuse, acest cont va deveni inactiv. Am inceput munca in anul 2020, in plina pandemie si a fost o bucurie sa pot realiza toate proiectele! Chiar daca mi-as fi dorit sa continui, sunt lucruri mai importante decat aceste moduri... Voi continua sa mai fac moduri, dar nu voi mai posta niciunul. Am descoperit in aceasta lume, o comunitate excelenta, chiar daca cu unele persoane nu m-am inteles asa de bine. Le multumesc tuturor persoanelor care m-au invatat diverse metode pentru a face cat mai bune modurile si le urez succes in continuare! Eu am fost Bote si ne vom mai auzi poate pe Instagram!

--DESPRE MOD--

Acesta este un mod care reprezinta un autentic carpatin romanesc. Este vorba de celebrul ARO 240. Am modificat acest mod sa para mult mai agresiv si gata pregatit pentru orice iesire!

Advertising
Download
DOWNLOAD
Viruserkennungsrate: 0% (0/56)
Virus Scan Report anzeigen
Werbung
Melden
Mod Report

Bist du der Autor dieser Modifications? Falls jemand deine Mod geklaut hat, kannst du diesen Mod melden und einen Antrag auf Löschung stellen.

Diese Mod melden

Screenshots
Aro 240 Offroad Extreme
Aro 240 Offroad Extreme Aro 240 Offroad Extreme Aro 240 Offroad Extreme Aro 240 Offroad Extreme

Zu Favoriten hinzufügen Auf Facebook teilen

Videos
Ein Youtube Video hinzufügen

0 Kommentare bisher
Die Kommentarfunktion wurde auf Wunsch des Autors deaktiviert.