Advertising
Navigation
Information

GTA San Andreas Cars

:

Polizei

BMW 535i Politia Romana


Autor: Andrei Bote, Somax02
Webseite | Email
Datum: 01.01.2022
Downloads: 2119 | Statistiken
Dateigröße: 4.974 MB

Bewertung: Deaktiviert

Salut! Eu sunt Andrei sau mai bine zis Bote. Anul acesta a fost plin de lucruri uimitoare. Am reusit sa fac majoritatea lucrurilor care mi le-am propus si doresc ca in 2022 sa fac si mai multe! Asa ca, in momentul in care acest mod se va posta, impreuna cu celelalte 2 propuse, acest cont va deveni inactiv. Am inceput munca in anul 2020, in plina pandemie si a fost o bucurie sa pot realiza toate proiectele! Chiar daca mi-as fi dorit sa continui, sunt lucruri mai importante decat aceste moduri... Voi continua sa mai fac moduri, dar nu voi mai posta niciunul. Am descoperit in aceasta lume, o comunitate excelenta, chiar daca cu unele persoane nu m-am inteles asa de bine. Le multumesc tuturor persoanelor care m-au invatat diverse metode pentru a face cat mai bune modurile si le urez succes in continuare! Eu am fost Bote si ne vom mai auzi poate pe Instagram!

--DESPRE MOD--

Acesta este un BMW 535i, aflat in componenta Politiei Romane la momentul actual ca si masina pentru autostrada. Masina a iesit mai bine decat ma asteptam si sper sa va placa!

Advertising
Download
Werbung
Melden
Mod Report

Bist du der Autor dieser Modifications? Falls jemand deine Mod geklaut hat, kannst du diesen Mod melden und einen Antrag auf Löschung stellen.

Diese Mod melden

Screenshots
BMW 535i Politia Romana
BMW 535i Politia Romana BMW 535i Politia Romana BMW 535i Politia Romana BMW 535i Politia Romana

Zu Favoriten hinzufügen Auf Facebook teilen

Videos
Ein Youtube Video hinzufügen

0 Kommentare bisher
Die Kommentarfunktion wurde auf Wunsch des Autors deaktiviert.