Advertising
Navigation
Information

GTA San Andreas Mods

:

Modifikationen

Before To CJ (DYOM)


Autor: zikkimtadinda | Email
Datum: 25.09.2019
Downloads: 1989 | Statistiken
Dateigröße: 3.751 KB

Bewertung:
10.00 bei 2 Bewertungen

Tamamen Türkçe DYOM üzerinden hazırlanmış görev serimize hoşgeldiniz. Görevlerimiz tamamen kendi özgün senaryosudur ve Los Santos'a CJ gelmeden önce Sweet, Smoke ve Ryder'ın yaşadığı bir macerayı anlatmaktadır.

1. Görevin Özeti;

Sweet ve Smoke, San Fierro üzerinden bir mafya ile uyuşturucu anlaşması yaparlar. Anlaşmanın gerçekleşeceği gün mafya Los Santos'a gelir ve bir Balla mekanında anlaşmanın gerçekleşeceğini söyler. Sweet ve Smoke önden Ryder'ı yollarlar. Anlaşma yapıldığı sürede Smoke gidip kontrol etmeye karar verir ve Sweet'e söyler. Sweet onaylar ve Smoke yanına birkaç Grove üyesi alıp yola koyulur.

Tam mekana geldikleri sırada Balla'lar anlaşmanın ortasına bombalı saldırı düzenlerler ve tüm mafya üyeleri havaya uçar. Geriye Grove çetesi ve mafyanın paraları kalmıştır. Uyuşturucuda yanmıştır. O sırada Balla çetesi arkalı önlü saldırıya geçer ve parayı alana kadar saldırmaya devam eder. Tüm Balla'lar öldürülene kadar birkaç Balla parayı alıp kaçmıştır. Smoke her şeyi göze alsada Ryder'a zarar gelmemesi için parayı kovalamak yerine mekana geri döner.

Advertising
Download
DOWNLOAD
Viruserkennungsrate: 0% (0/57)
Virus Scan Report anzeigen
Werbung
Melden
Mod Report

Bist du der Autor dieser Modifications? Falls jemand deine Mod geklaut hat, kannst du diesen Mod melden und einen Antrag auf Löschung stellen.

Diese Mod melden

Screenshots
Before To CJ (DYOM) Before To CJ (DYOM)

Zu Favoriten hinzufügen Auf Facebook teilen

Videos
Ein Youtube Video hinzufügen

2 Kommentare bisher
Dein Name/Nick:


Deine Message:


Smileys:



Hinweis:
Du musst registriert und eingeloggt sein, um Kommentare zu posten.