Advertising

Hashrul

Über mich

A modder who loves creating car mods that focuses on realistic.

Herkunft: Malaysia Alter: 26
Kontakt
Werbung
Social Media
https://www.youtube.com/channel/UCbk5mTRoSK9XDQHGb6sIInA
Meine Freunde (1)
Werbung
Mein Rang
I have 51 rank points.(?)

Mein GTAinside Rank ist
und ich werde

"Gangster"

genannt.
Meine Statistiken
Kommentare:
News: 2
Downloads: 49
Videos: 0
Total: 51
Modifikationen:
Veröffentlicht: 0 Mods
Total: 0 Downloads
Durchschnitt: 0 Downloads
Userpage:
2135 Views
Letztes Mal online:
24.09.2016, 07:11
Meine letzten Aktivitäten
Keine letzten Aktivitäten.
Meine Mods

Bisher noch keine Mods hochgeladen.

Letzten Kommentare (49)
Nissan 240sx 1989
Baranka | 31.07.2016 | 9255

Hashrul
"Gangster"
Gangster
Kommentare: 51
31.07.2016

Simple and clean. I like it good

Belair F&F Style
KraZ39 | 30.07.2016 | 5188

Hashrul
"Gangster"
Gangster
Kommentare: 51
30.07.2016

Beautiful. That's something I would drive in real life..if I can afford one. Good job man :D

Proton Iswara Stance Build
LowJunKIeZ | 30.07.2016 | 6470

Hashrul
"Gangster"
Gangster
Kommentare: 51
30.07.2016

@LowJunKIeZ bukan "like i say", like I said. Improve lagi kau punya English tu, kantoi nanti bila kau tersilap kata bila kau nak pakai bahasa tu masa kerja biggrin

Proton Iswara Stance Build
LowJunKIeZ | 30.07.2016 | 6470

Hashrul
"Gangster"
Gangster
Kommentare: 51
30.07.2016

@LowJunKIeZ

Kau jenis denial rupanya, not a big surprise. Aku review dan bagi komen berdasarkan apa aku suka atau tak, salah ke ? Macam ni ke kau balas komen orang bila orang bagi komen ? Bila orang bagi komen, gunakan tu sebagai tip untuk improve lagi mod kau tu bukan balas komen orang dgn cara kurang ajar.

Kau suruh aku jadi matang ? Kau jadi matang dulu. Macam mana nak jadi matang ? Belajar terima komen tu atau kau buat bodoh je. Aku biasanya buat dua2 tu je. Aku dah buat benda ni sejak zaman GTA SA mod tengah laku lagi.

Maaf kalau aku buat kau terasa. Have a good day.

Car Pack Of Hot Wheels AcceleRacers
The Kings Mods;Eutechnyx. | 27.07.2016 | 45845

Hashrul
"Gangster"
Gangster
Kommentare: 51
27.07.2016

Sweet :D