Advertising
Navigation
Information

GTA San Andreas Cars

:

Fiat

Fiat Linea 2015 V2 (New - Arrange 2014 Model)


Autor: GorkiTR
Datum: 10.07.2016
Downloads: 20713 | Statistiken
Dateigröße: 33.386 MB

Bewertung:
7.00 bei 3 Bewertungen

EK OLARAK V2'DE TÜM HATALAR DÜZELTİLMİŞTİR VE EKSTRA OLARAK İÇİ YENİDEN DÜZENLENİP KAPLANMIŞTIR VE JANTLARDA YENİDEN AYARLANMIŞTIR.EKLENEN BİRÇOK ÖZELLİK VARDIR.
İSTERSENİZ ARABANIN İSMİNİ YANİ STRETCH İSMİNİ DEĞİŞTİRMEDEN YÜKLEYEBİLİRSİNİZ BÖYLECE OYUNA GİRİP KRIJEBR YAZDIĞINIZDA LİNEA BEYAZ OLARAK HAVADAN DÜŞECEKTİR. :)
BÖYLELİKLE V2 DE ARAÇ HER RENGE UYUMLU HALE GELMİŞTİR. TEŞEKKÜRLER :) Bana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunuyorum bu benim final arabam. Bizden sonraki nesile başarılar.:)))

ÖNEMLİ
Öncelikle beni Mccezamodifiye'den hatırlayabilirsiniz.Uzun bir aradan sonra tekrar karşınızdayım ve büyük ihtimalle bu paylaştığım ve yaptığım son araç olacak artık ayrılıyorum.Final olarak size yeni makyajlanan Fiat Linea'yı hazırladım . Yapılanları kısaca açıklamak gerekirse ;
1)İç değiştirilip kaplanması(Emniyet kemeri,koltuk,anahtar, Ön konsol vb...)
2)Jant ayarı
3)Arka ve ön far ayarı(Artık arka farlar gerçekteki gibi)
4)Ön tamponun yeniden ayarlanması yani makyajlanması
5)Arka tamponun düzeltilmesi ve arka Çıtanın çizilmesi
6)Çeşitli hataların giderilmesi
7)İçe Güneşlik ve ayna eklenmesi
Not: Eğer sizde aracınızın beyaz olmasını istiyorsanız ve GGMM ile yükleme yapıyorsanız yükleye bastıktan sonra Colours Line bölümüne( Merit, 1,1 ) yazmanız yeterli parantezler dahil değil yani aracınız ismini.Araç üzerindeki emek çoktur bu yüzden eğer editleyecekseniz izin alın veya ulaşamaz iseniz adımı belirtmeniz yeterlidir. Ek olarak farklı jant seçeneği eklenmiştir dilediğinizi kullanabilirsiniz. Herşey gerçeğine göre ayarlanmıştır.

Teşekkürler / Görki/Mccezamodifiye

IMPORTANT
First, I am here after a hiatus hatırlayabilirsiniz from long time. Mccezamodifiye me again and probably will be the last car that I share, and I do as I prepare you now ayrılıyorum.final beautified new Fiat Linea. Done, if necessary, briefly;
1) modified inner coating (seat belt, seat switch, front console, etc ...)
2) wheel adjustment
3) The rear and front headlight setting (now taillights as actual)
4) that make up the main to readjust the front bumper
5) Improving the rear bumper and scratched the back of Streamer
6) the elimination of various errors

Note: If you want to you in that white of your car and after pressing the load if you are installing the GGMM Colours Line section (Merit, 1.1) writing you do not include enough parenthesis that is a lot of work on ismini.araç your car so if you specify the name you are allowed to be or can not reach If wha has processed it is sufficient. Additionally, if you wish, you can use different wheel options are added. Everything is adjusted to reality.

Thanks / Görki / Mccezamodifi to

Advertising
Download
Werbung
Melden
Mod Report

Bist du der Autor dieser Modifications? Falls jemand deine Mod geklaut hat, kannst du diesen Mod melden und einen Antrag auf Löschung stellen.

Diese Mod melden

Screenshots
Fiat Linea 2015 V2 (New - Arrange 2014 Model)
Fiat Linea 2015 V2 (New - Arrange 2014 Model) Fiat Linea 2015 V2 (New - Arrange 2014 Model) Fiat Linea 2015 V2 (New - Arrange 2014 Model) Fiat Linea 2015 V2 (New - Arrange 2014 Model) Fiat Linea 2015 V2 (New - Arrange 2014 Model) Fiat Linea 2015 V2 (New - Arrange 2014 Model) Fiat Linea 2015 V2 (New - Arrange 2014 Model)

Zu Favoriten hinzufügen Auf Facebook teilen

Videos
Ein Youtube Video hinzufügen

7 Kommentare bisher
Dein Name/Nick:


Deine Message:


Smileys:



Hinweis:
Du musst registriert und eingeloggt sein, um Kommentare zu posten.